Bos Roestvaststaal

BosMetaalService gevestigd in Woerden is een betrouwbaar en klantgericht metaalbewerkingsbedrijf voor de vervaardiging van producten in Roestvaststaal en Aluminium.

Door de toenemende vraag naar hoogwaardige materialen in de industrie en particuliere sector heeft er toe geleid dat wij ons zijn gaan specialiseren in hoogwaardige materialen zoals RVS en Aluminium die voldoen aan de kwaliteitseisen die hedendaags gevraagd worden. Deze materiaalsoorten zijn duurzaam en hebben een luxe uitstraling en zullen zeker in de toekomst niet meer weg te denken zijn.

Het vervaardigen van hoogwaardige producten van RVS en Aluminium vereist vakwerk, waardoor BMS continue in beweging is qua scholing en certificering, om onze kennis up-to-date te houden, maar ook qua uitbreiding van ons machinepark om zo een totaaloplossing voor onze klanten te kunnen bieden.

BosMetaalService Woerden lasbedrijf en roestvaststaalindustrie

De opgebouwde expertise en geavanceerde apparatuur zetten we graag in om voor onze klanten snel en vakkundig hoogwaardige producten te ontwerpen en te bouwen. Daarbij hebben wij goede samenwerkingen voor bijvoorbeeld het coaten van u product. Zo kunnen wij u een totaalpakket van productie tot en met aflevering verzorgen. Uiteraard kunt u ons ook inzetten voor het knippen, plaatwalsen, profielwalsen, zetwerk of lassen van u product.

Naast de productie van u opdracht in onze fabriek zijn wij ook uitgerust met speciale lasapparatuur om op locatie ons vakmanschap uit te oefenen.

Wij zijn volledig gecertificeerd volgens de normen van het NIL (Nederlands Instituut voor de Lastechniek). Ook werken wij volgens de VCA normen (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers).

Wij vervaardigen producten voor zowel zakelijke als particuliere klanten en streven hierbij naar hoogwaardige kwaliteit en een prettige samenwerking.

U bent altijd welkom in onze werkplaats om kennis te komen maken.